جلسه سخنرانی و تبادل نظر اساتید دانشگاه پاریس ۱۳ با اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد
در راستای تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه پاریس ۱۳، در جلسه ای که با حضور اساتید دانشگاه پاریس ۱۳ و اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد، راهکارهای حرکت به سمت فعالیت های گسترده ی علمی بین المللی بین این دو دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جلسه اساتید دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه پاریس ۱۳، به معرفی فعالیت های این دانشگاه در خصوص پژوهش های بنیادی، تربیت دانشجویان با مهارت های خاص و انجام پروژه های ارتباط با صنعت و دانشگاه این مرکز علمی پرداختند.
[foogallery id=”2840581″]
در پایان این سخنرانی نیز جلسه پرسش و پاسخ و تبادل نظر بین اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری و اساتید دانشگاه پاریس ۱۳ برگزار شد.