جلسه تودیع آقای عباس بابایی، فرمانده پیشین و معارفه آقای رضا اردیبهشتی به عنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه با حضور ریاست، مسئولان دانشگاه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار برگزار شد.

سرهنگ پاسدار امین ا… مظلوم در ابتدا ضمن تشکر از مساعدت ها و همکاری های ریاست و مسئولان دانشگاه با پایگاه بسیج، به نامگذاری امسال به عنوان سال همدلی و همزبانی بین دولت و ملت توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت:

“این همدلی و همزبانی با توجه به اتفاقات اخیر بیشتر احساس می شود و رویدادهای در حال وقوع در این سال کاملا نشان دهنده درایت به کار رفته در انتخاب این نام از طرف معظم له می باشد، در ادارات نیز اگر این همدلی و تعامل بین مجموعه بسیج اساتید، کارکنان و بسیج دانشجویی با مجموعه دانشگاه و حوزه ریاست وجود داشته باشد موفقیت بیشتری حاصل می شود.”

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار در ادامه افزود:

” دشمن از طرفی به طراحی روش های مختلفی جهت ایجاد تفرقه بین مسئولین و مردم می پردازد واز سوی دیگر باورها و اعتقادات ما را با جنگ نرم و به صورت مرحله به مرحله هدف قرار داده است و این وظیفه ماست که راه های مقابله با آن را بشناسیم و مانع از هجوم فرهنگی آنها به محیط های دانشگاهی شویم.”

وی در انتها ضمن اشاره به وظیفه ی خطیری که بر عهده فرمانده پایگاه بسیج کارکنان است، خواستار استفاده از تمامی ظرفیت های بسیج در حوزه های اساتید، کارکنان و دانشجویان با هماهنگی کامل حوزه ریاست دانشگاه شد.

آقای بابایی نیز ضمن تقدیر از حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در دانشگاه حکیم، گفت:

“خرسندم که از این پس این وظیفه به فردی کوشا و متعهد که تاکنون نیز بیشترین زحمات پایگاه بردوش ایشان بوده است، سپرده می شود و به حق آقای اردیبهشتی شایسته این سمت هستند.”

وی سپس ضمن قدردانی از رئیس و مسئولان دانشگاه و اعضای پایگاه شورای بسیج کارکنان، گزارشی از فعالیت های پایگاه بسیج کارکنان از بدو تأسیس تاکنون ارائه نمود.

آقای اردیبهشتی نیز به عنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج کارکنان ضمن تسلیت ایام ا… محرم و تقدیر از مسئولین دانشگاه در حمایت همه جانبه و همکاری با بسیج کارکنان، ایراز امیدواری کرد که همانند گذشته حوزه بسیج کارکنان دانشگاه بتواند منشأ خدمات مؤثری در دانشگاه بوده و به عنوان سنگری مستحکم در حفظ و اشاعه ارزش های انقلاب در محیط مقدس دانشگاه بیش از پیش اثرگذار باشد.

رئیس دانشگاه نیز در این جلسه ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، از زحمات و تلاش های بی شائبه ی آقای بابایی در مدت ۲۱ سال فعالیت ایشان تقدیر و برای وی آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی و در مسیر خدمت گذاری به جامعه نمود و ابراز امیدواری کرد که خدمات و فعالیت های پایگاه همانند گذشته تداوم داشته باشد.

دکتر حدادنیا در ادامه افزود:

“فضای امروز دنیا تحت تاثیر سازمان ها و نهادهای مختلفی است که طراحی و برنامه ریزی آن ها رخنه در کشورها خصوصاً در بعد فرهنگی است و بر ماست که با هوشیاری و ذکاوت بتوانیم جلو فعالیت های استکبار و استعمار را در محیط های فرهنگی و به خصوص دانشگاه ها بگیریم و در این میان بسیج که هسته اصلی این گونه فعالیت ها در دانشگاه است باید با همدلی راهکارهای درستی تدوین نماید و آنقدر آگاهی به اساتید، کارکنان و دانشجویان داده شود که دشمن نتواند به بدنه دانشگاه رخنه کند و این با همدلی و هماهنگی بین بسیج کارکنان، اساتید و دانشجویان با مسئولان دانشگاه میسر است.”

درانتهای جلسه نیز ضمن تجلیل از زحمات آقای بابایی، حکم فرمانده جدید پایگاه بسیج کارکنان به آقای اردیبهشتی اهدا گردید.