آئین نکوداشت دانش آموختگان بین‌المللی دانشگاه‌های ایران با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر محمد جواد سلمان‌پور معاون بورس و اموردانشجویان بین الملل و آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در دانشگاه قم برگزار شد.

دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویی در مراسم نکوداشت فارغ التحصیلی نمادین دانشجویان خارجی در حرم بانوی کرامت در قم با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی در کشورمان در حال تحصیل هستند گفت: با توجه به وجود شرایط و زیر ساخت‌های علمی مناسب در دانشگاه‌های کشور به دنبال جذب ۲۵۰ هزار دانشجو در مدت ۳ تا ۴ سال آینده هستیم.

دکتر داداش پور با اشاره به مهیا بودن ظرفیت‌های علمی در دانشگاه‌های کشورمان افزود: اگر بتوانیم ۲۵۰ هزار دانشجو برای تحصیل جذب دانشگاه‌های کشورمان نماییم می‌توانیم جز ۱۰ کشور اول دنیا در زمینه جذب دانشجوی خارجی باشیم.

دکتر علی خوش سیما مدیریت بین الملل دانشگاه نیز اعلام کرد در آیین نکوداشت فارغ التحصیلی دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های ایران که به مدت ۳ روز در قم برگزار گردید، تعداد ۶۰۰ دانشجو از ۱۹ ملیت و ۳۹ دانشگاه کشور حضور داشتند و جشن نمادین فارغ التحصیلی خود را در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار کردند.

دکتر خوش سیما افزود از دانشگاه حکیم سبزواری تعداد ۱۱ نفر از فارغ التحصیلان به نمایندگی از دانشجویان بین الملل دانشگاه در این نکوداشت حضور داشتند.