رئیس و جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری در مراسم تشییع و خاکسپاری زنده یاد استاد حمید سبزواری پدر شعر انقلاب شرکت کردند.

در این مراسم که صبح امروز و با حضور معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار خراسان رضوی، نمایندگان مجلس، مسئولین و کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری و  اقشار مختلف مردم در محل مسجدجامع سبزواربرگزار شد، پیکر استاد حمید سبزواری از مسجد جامع سبزوار  تا محل پارک جانبازان آرامگاه ابدی این شاعر فرهیخته  تشییع و به خاک سپرده شد.

در این مراسم  پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در رسای این شاعر آرمان گرا نیز قرائت شد.

گفتنی است حمید سبزواری شاعر معاصر که پدر شعر انقلاب لقب گرفته سحرگاه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵در ۹۱ سالگی در یکی از بیمارستانهای تهران چشم از جهان فرو بست.
وی که در سال ۱۳۰۴ در سبزوار متولد شده بود سرودن شعر را از ۱۴ سالگی آغاز کرد.
از آثار حمید سبزواری می‌ توان به دیوان اشعار، کاروان سپیده، یاد یاران، سرود درد، گزیده ادبیات معاصر و سرود سپیده اشاره کرد.
پیکر مرحوم سبزواری دوشنبه گذشته با حضور مسئولان کشوری در تهران و روز سه شنبه در مشهد با حضور مسئولان استانی تشییع شده بود.