دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره ملی “رویش” خوش درخشیدند/ کسب ۳ عنوان برتر هفتمین جشنواره ملی رویش توسط کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه

هفتمین جشنواره ملی رویش با درخشش دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به کار خود پایان داد.

مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به موفقیت دانشجویان دانشگاه در هفتمین جشنواره رویش، گفت: در آیین اختتامیه این جشنواره ملی، که با حضور  یک هزار ۲۸۱  کانون از ۱۳۷ دانشگاه کشور برگزار شد‌، دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری توانستند ۳ عنوان برگزیده را کسب کنند.

دکتر رسول شادنیا افزود: کانون موسیقی، کانون همیاران سلامت و کانون بهینه سازی و اصلاح الگوی مصرف از دانشگاه حکیم سبزواری، سه کانونی بودند که عناوین برتر این جشنواره را کسب کردند.

گفتنی است آئین اختتامیه هفتمین جشنواره کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان سراسر کشور، با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدهادی عسکری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور، در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

کانون موسیقی ( دبیر محمد فاضل یعقوبی) ، کانون همیاران سلامت ( دبیر: فاطمه غنمی) و کانون بهینه سازی و اصلاح الگوی مصرف ( دبیر: مرتضی نصرالهی) از دانشگاه حکیم سبزواری موفق به کسب عناوین برگزیده در بین ۱۲۸۱ کانون از ۱۳۷ دانشگاه کشور در هفتمین جشنواره ملی رویش شدند.