علی رجائی، دانشجوی دوره دکترای مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه حکیم سبزواری موفق به دریافت جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان شد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه این دانشجوی نخبه، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مواد و متالوژی از دانشگاه حکیم سبزواری بوده که پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد خود را با نمره ۱۹/۲۵ دفاع کرده است. وی موفق به استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان و تحصیل در مقطع دکتری همان رشته از سال ۹۵ در دانشگاه حکیم سبزواری شده است.

از دستاوردهای پژوهشی علی رجائی می توان به چاپ ۶ مقاله ISI و همکاری در ۳ طرح پژوهشی با ستاد توسعه فناوری آب-خشکسالی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد.

گفتنی است بنیاد ملی نخبگان براساس آئین نامه ” اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر” سالانه تسهیلات ویژه ای را به دانشجویان مستعد دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور اعطا می کند.