در  مراسم تجلیل از ادوار و برترین‌های جشنواره دانشجوی نمونه، از دکتر حجت الله فسنقری عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات عرب دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دانشجوی نمونه ادوار گذشته کشور تقدیرشد.

گفتنی است دکتر حجّت اله فسنقری دانشیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه حکیم سبزواری در سال ۱۳۸۰ به عنوان دانشجوی نمونه کشور برگزیده شده بود.

مراسم تجلیل از برگزیدگان ادوار و برترین‌های سی‌امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه ۱۶ اسفند  ۱۴۰۱ با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، دکتر محمد علی دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و دیگر مدیران در سالن همایش‌های جمهوری اسلامی (اجلاس سران) برگزار شد.