معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت؛ دانشگاه حکیم سبزواری همگام با تعاملات دیپلماتیک وزارت علوم است.

دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه رویداد بین المللی کبدی جام فجر مقاومت از اقدامات دانشگاه حکیم سبزواری به منظور افزایش مناسبات دیپلماتیک وزارت علوم تمجید کرد.

دکتر کلانتری با ذکر اینکه برگزاری چنین رویدادهایی همگام با تعاملات دیپلماتیک وزارت علوم است گفت: امیدواریم برگزاری این تورنمنت بتواند فضایی را برای همبستگی و تقویت هر چه بیشتر جبهه مقاومت فراهم کند چرا که دیپلماسی ورزشی یکی از مهم ترین اولویت های وزارت علوم است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: واقعیت این است که شیفتگان این جبهه بسیارند و این رویداد زمینه ساز وحدتی بیش‌تر در میان کشورهای جبهه پایداری و مقاومت شد.

وی در پایان با گرامیداشت مقام شهدای غزه اظهار امیدواری کرد که برگزاری این رویدادها به طور مستمر صورت گیرد.