رئیس دانشگاه حکیم سبزواری از قرار گرفتن نام دکتر مهدی بقایری دانشیار گروه شیمی این دانشگاه در جمع یک درصد دانشمندان و نخبگان برتر جهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدعلی زنگنه اسدی با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دکتر مهدی بقایری دانشیار و عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری افزود: فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر، گزارشی از پژوهشگران پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی علوم در پایگاه شاخص ­های اساسی علم (ESI) و (WoS) در بازه زمانی ۱۰ ساله است.

وی ادامه داد: بر همین اساس، پژوهشگرانی که توانسته­ اند بر اساس فعالیت پژوهشی و تحقیقاتی خود در ۱۰سال اخیر به بالاترین سطح اعتبار بین ­المللی دست یابند در دسته پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا قرار  می­ گیرند.