دانشجویان مقطع کارشناسی زبان و ادبیات فرانسه‌ دانشگاه حکیم سبزواری در نخستین جشنواره‌ قصه‌گویی شب یلدا به زبان فرانسه در رقابت با برترین های زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه های شاخص کشور، با کسب عنوان قصه گویان برتر خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جشنواره فاطمه بهاریان و حامد ابن علی با داستان کشیش شهر کوکنیان(به فرانسه: le curé de cucugnan) و الهه رمضانی با داستان فرشته (به فرانسه :l’ange) حضور داشتند و توانستند عناوین قصه گویان برتر جشنواره را کسب کنند، همچنین گروه دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری جزو شش گروه قصه گوی برتر جشنواره شناخته شدند.

لازم به یادآوری است جشنواره “قصه گویی شب یلدا” با ابتکار انجمن ایرانی زبان و ادبیات فرانسه (AILLF)به میزبانی معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و زبان ها و معاونت فرهنگی و اجرایی دانشگاه الزهرا(س) روز چهارشنبه مورخ ۲۸ آذر ماه (۱۹ دسامبر ۲۰۱۸) برگزار شد.

در این مراسم قصه گویان جوانی از گروه های زبان فرانسه دانشگاه های اصفهان، الزهرا، تبریز، تربیت مدرس، تهران، حکیم سبزواری، شهید چمران اهواز، شیراز و علامه طباطبایی برای حضار به زبان فرانسه قصه تعریف کردند.