دیدار ریاست دانشگاه با نماینده مجلس شورای اسلامی

در آغازین روزهای سال جدید، دفتر ریاست دانشگاه پذیرای جناب آقای مهندس سبحانی فر، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، بود.

DSC00068(FILEminimizer)

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو، از حمایت ها و پشتیبانی های بی دریغ نمایندگان محترم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، تقدیر و تشکر نمود و ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری در سال جدید،اظهار امیدواری کرد که با مدیریت جهادی و همت همگانی در تمامی ابعاد، نهایتاً شهرستان سبزوار از برکات آن بهره مند گردد.

DSC00070(FILEminimizer)

مهندس سبحانی فر، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی نیز ضمن عرض تبریک سال نو، از تلاش ها و زحمات مسئولین دانشگاه در گذشته و حال در جهت اعتلای علمی و آموزشی و فرهنگی دانشگاه و شهرستان سبزوار تقدیر نمود و با اعلام حمایت خود از تلاش های صورت گرفته، مساعدت نمایندگان مردم سبزوار را در مجلس شورای اسلامی جهت هرگونه کمک مادی و معنوی اعلام داشت.