رئیس دانشگاه در آیین افتتاح دبیرخانه کنگره سربداران: از این که این رسالت بر دوش دانشگاه حکیم نهاده شد، به خود می بالیم.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در آیین افتتاح رسمی دبیرخانه کنگره بین المللی نهضت سربداران، با اشاره به جایگاه این دانشگاه در منطقه به عنوان قطب علمی – پژوهشی شمال شرق کشور و دومین دانشگاه بزرگ استان، علم و تعهد را دو شاخصه اصلی و دو بال بالا برنده آن برشمرد که باعث گردیده تا این رسالت خطیر رار بر دوش بگیرد، ” رسالتی که هرچند بر دوش ما بزرگ و سترگ است اما سراسر حلاوت است و شیرینی، چون فزاینده دانش و تعهد آگاهانه از سرچشمه جوشان نهضت سربداران است.”

.

DSC_0013     SONY DSC

.

دکتر جواد حدادنیا، همچنین افزود:

” خوشحالیم که میزبانی متولیان فرهنگی این مرز و بوم و بزرگترین قیام شیعی کشور را برعهده داریم، این کنگره امروز با حضور مقام عالی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد تا با عنایت پروردگار در سال ۹۴ در بخش های مختلف عملیاتی و با کیفیتی که در خور نام آن و نیز دانشگاه حکیم است، برگزارشود.”

رئیس دانشگاه،‌ نهضت مردمی و شیعه سربداران را الگویی پایدار و ارزشمند برای نهضت های جهان دانست، که آن الگوی عمیق غیرت مندی و عدم ذلت پذیری است.

دبیر کنگره بین المللی سربداران، افزود:

” تغییر در بسط زندگی مردم منجر به فراموشی افتخارات گذشته شان نمی شود بلکه گره خوردگی عمیق فرهنگی و اعتقادی که با اجداد خود دارند، باعث می شود که تا همیشه این قیام در اندیشه و فرهنگ آنان جاری و ساری باشد.”

دکتر حدادنیا همچنین با اشاره به سالگرد دکتر شریعتی اظهارداشت: ” این روحیه ی عدم ذلت پذیری در قلم یکی از ماندگاران این شهر به نام دکتر شریعتی دیده می شود که بوی اعتراض مکتب شیعه را در برابر ظلم و ستم اهتمام ورزیده است، زنده نگه داشتن یاد و خاطره این بزرگان امری فرض گونه است.”

شایان ذکر است که به حول و قوه الهی، کنگره بین المللی نهضت سربداران در سال ۱۳۹۴ در بخش های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و … در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد.