جانشین بسیج اساتید استان به همراه تعدادی از اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید استان، با اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید شهرستان دیدار و گفتوگو کرد.
در این نشست، موضوعات مرتبط با فعالیتهای تشکیلاتی و سازمانی بسیج اساتید و راهکارهای تقویت و توسعه فعالیتهای این مجموعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر حسنی، بر ضرورت گسترش فعالیتهای بسیج اساتید و افزایش نقشآفرینی این مجموعه در مسائل و موضوعات شهرستان تأکید شد.
جانشین بسیج اساتید استان همچنین از فعالیتها و برنامه های بسیج اساتید شهرستان به عنوان یکی از کانونهای برتر بسیج اساتید کشور تقدیر کرد.
دکتر حسنی در این نشست با قدردانی از همکاری و همراهی مسئولان دانشگاه با مجموعه بسیج اساتید، نقش این همکاریها را در اجرای برنامههای مختلف دانشگاه و بسیج، از جمله برپایی موکب مردمی میدان لاله ، موکب استقبال و خدمترسانی به زائران امام رضا(ع) و موکب استقبال از شرکتکنندگان در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب، ارزشمند عنوان کرد.
