رئیس دانشگاه: اخلاص در حرکت دانشجویی، همیشه با قداست همراه است

جلسه ی معارفه ی مسئول جدید بسیج دانشجویی با حضور ریاست دانشگاه، اعضای شورای فرهنگی و کمیته ی ناظر بر تشکل های اسلامی و مسئول حوزه بسیج دانشجویی سبزوار برگزار شد.

DSC01162

دکتر حدادنیا در جمع دانشجویان  بسیجی در ابتدا ضمن عرض تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان، ابعاد تاریخی حادثه ی کربلا را تشریح و ابراز امیدواری کرد که همگی ما پیرو راستین آن امام همام باشیم.

رئیس دانشگاه افزود:

دانشجو پیاده نظام احزاب سیاسی نیست. دانشجو باید از مسائل سیاسی آگاه بوده و تجزیه و تحلیل درستی از وقایع داشته باشد، حرکت دانشجو چون از روی اخلاص است همیشه با قداست همراه است.

DSC01170

دکتر حدادنیا با اشاره به اینکه فضای دانشگاه باید محیط  توأم با علم و دانش و معنویت باشد، افزود:

” باید اجازه دهیم که مخالف نظر و عقیده ما هم صحبت کند و با علم و دانش و ایمان با افرادی که شاید از لحاظ نظر با ما مخالف هستند گفتمان کنیم.”

DSC01184

در پایان اقای امیر طزری به عنوان مسئول جدید حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری معرفی و حکم مسئولیت جدید به وی اهدا گردید.