ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه های سراسری برای ورودی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ صرفا بر اساس سوابق تحصیلی بصورت اینترنتی و از طریق سایت سنجش خواهد بود .

مهلت ثبت نام داوطلبان ۵ مردادماه الی ۷مهرماه ۹۹

لیست رشته های بدون آزمون( پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) دانشگاه حکیم سبزواری

دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

مراحل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری مهر ۹۹ :

۱ – مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org

۲ – دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام بدون آزمون دانشگاه های سراسری ۹۹

۳ – مطالعه شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه

۴ – بررسی لیست رشته های ارائه شده

۴ – آماده نمودن مدارک ثبت نام ۹۹

۵ –  تکمیل فرم ثبت نام و انتخاب رشته حداکثر تا ۱۰۰ کد رشته محل

۶ – تایید مراحل و دریافت کد پیگیری

سوالات متداول

۱- منظور از رشته های بر اساس سوابق تحصیلی چیست ؟

منظور رشته هایی است که پذیرش در آن رشته محل ها نیازی به شرکت در جلسه آزمون ندارد و معیار سنجش معدل کتبی داوطلبان است .

۲ پذیرش رشته های بدون کنکور دانشگاه های سراسری بر اساس معدل کتبی دیپلم است یا معدلی کل ؟

مطابق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام ، پذیرش بر اساس معدل کتبی دیپلم داوطلبان صورت می گیرد .

۳- آیا ارائه فقط مدرک دیپلم برای ثبت نام رشته های بدون آزمون کافی است ؟

خیر . مدارک دیپلم نظام قدیم ( چهار ساله ) ، دیپلم و پیش دانشگاهی ، دیپلم سال دوازدهم ( نظام جدید )  ، کاردانی ( فوق دیپلم ) ، فارغ التحصیلان همه گروه های آزمایشی حتی فنی و حرفه ای و کار و دانش دارای مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی ( فوق دیپلم ) مورد پذیرش برای ثبت نام در رشته های بدون آزمون است .

• راهنمای تصویری ثبت نام بدون کنکور دانشگاه سراسری مهر ۹۹