معاون دانشجویی دانشگاه گفت: رستوران پردیسان با ارائه خدمات جدید و متنوع جهت رفاه حال اعضای هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان کارشناسی متقاضی به زودی در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح می شود.

دکتر علیرضا انتظاری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اینکه طرح ارتقای غذاخوری پردیسان به رستورانی مجهز و مدرن جهت ارائه خدمات با کیفیت بالا از سال ۹۵ به هیات رئیسه دانشگاه ارائه شد، افزود: خوشبختانه و با مساعدت خوبی که مدیریت دانشگاه نسبت به این طرح داشت عملیات اجرایی آن در تابستان ۹۵ آغاز شد و هم اکنون در مراحل پایانی خود می باشد.

معاون دانشجویی دانشگاه با عنوان این مهم که ظرف بیست روز آینده این رستوران افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: این رستوران با زیربنای حدود ۵۰۰مترمربع در ضلع شرقی ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری ، از ظرفیت پذیرایی لحظه ای ۳۰۰نفر برخوردار می باشد.