زنگ انقلاب همزمان با سالروز ورود تاریخی حضرت امام(ره)در دانشگاه نواخته شد

همزمان با آغاز ایام ا… دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و سالروز ورود تاریخی حضرت امام راحل(ره) در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ ، مراسم نواختن زنگ انقلاب با حضور جمع کثیری از مسئولان، اساتید و کارکنان و راهپیمایی تا مزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

IMG_5317(FILEminimizer)   IMG_5412(FILEminimizer)

.

حجت الاسلام دکتر خاتمی، مسئول دفتر نهاد در جمع همکاران ضمن عرض تبریک و گرامیداشت دهه مبارک فجر، دستاوردهای ملت مسلمان ایران را به رهبری امام راحل(ره) در طول چندین سال مبارزه علیه طاغوت، عزت و سربلندی جامعه برشمرد و اظهار داشت:

” سلطه بیگانگان در گذشته به شکلی بود که عزت و اعتماد به نفس از میان مردم رخت بربسته بود و آنان چنین به ملت ما القاء کرده بودند که مسلمانان توانائی انجام هیچ کاری را ندارند ولی به لطف و رحمت الهی پس از انقلاب اسلامی با ایجاد فضا و عرصه برای جوانان توانمند کشور، هم اکنون می بینیم که در عرصه های مختلف همچون انرژی هسته ای، سلول های بنیادی و فناوری پرتاب موشک‌ها و ماهواره های مخابراتی، کشور پیشرفت های قابل توجهی نموده که این از برکات انقلاب است، همچنانکه انقلاب های سایر کشورهای مسلمان منطقه نیز از این آن نشأت گرفته است.”

IMG_5479(FILEminimizer)   IMG_5459(FILEminimizer)

دکتر خاتمی هدف از این راهپیمایی و گردهمایی اساتید و کارکنان دانشگاه را بر سر مزار شهدای همیشه جاوید دانشگاه، بیعت با آرمان های امام راحل دانست و ابراز امیدواری کرد که علیرغم تمامی فشارهای بین المللی، ایران اسلامی با وحدت و یکپارچگی، مانند همیشه از آزمون های بزرگ سربلند و سرفراز بیرون آید.