روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  موفق به کسب دو رتبه برتر در شاخص‌های” اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه ها” و “روابط عمومی الکترونیک” در بین دانشگاه های کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، صبح دوشنبه ۲۳ تیرماه در آئینی که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران ارشد این وزارت در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، از برگزیدگان جشنواره روابط عمومی‌های برتر ‏دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و مؤسسات تابعه تجلیل شد.

در اختتامیه این جشنواره دانشگاه حکیم سبزواری در بخش «اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها» رتبه نخست، و در بخش «روابط عمومی الکترونیک»، رتبه دوم را در بین  دانشگاه های گروه ج به خود اختصاص داد.

لازم به یادآوری است این جشنواره در سه محور عمومی شامل «اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها»، «تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز» و «روابط عمومی الکترونیک» و دو محور ویژه شامل «مدیریت سبز و مصرف بهینه منابع» و «مسئولیت اجتماعی» برگزار شد.

ببینید/کلیپ کسب رتبه نخست بخش «اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها»

ببینید/کلیپ کسب رتبه دوم در در بخش «روابط عمومی الکترونیک»

لینک خبر بر روی سایت وزارت علوم