سیمنار تخصصی اتوماسیون صنعتی مرغداری چهارشنبه شب دوازدهم مهرماه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری و با همت شرکت فناور محور سیمرغ الکترونیک اسرار در مجتمع پردیسان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.
در این سیمنار که مهندس برادران معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، مهندس برغمدی مدیر جهاد کشاورزی سبزوار و جمعی از مسولین شهرستان و همچنین حدود ۱۲۰ مرغدار برتر سبزوار حضور داشتند، اهمیت استفاده از اتوماسیون صنعتی در حوزه مرغداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه دکتر حاجی آبادی استادیار دانشکده مهندسی برق و مدیر عامل شرکت سیمرغ الکترونیک در مورد تاثیرگذاری استفاده از اتوماسیون صنعتی در مرغداری ها در کاهش مصرف سوخت، افزایش بهره وری، کاهش ضریب تبدیل و کاهش تلفات پرداخت.
سپس مهندس برغمدی در سخنانی بر استفاده از ظرفیت موجود در دانشگاه ها بویژه دانشگاه حکیم سبزواری تاکید کرد.
لازم به ذکر است شرکت سیمرغ الکترونیک اسرار، مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه اتوماسیون صنعتی و تله متری مشغول به فعالیت بوده و محصول اصلی این واحد فناور در حوزه اتوماسیون مرغداری توسط وزیر علوم در نمایشگاه پژوهش و فناوری سال جاری رونمایی شده است.