شروع به کار کتابخانه صوتي زبان فرانسه

جلسه­ی معرفی و شروع به کار رسمی کتابخانه­ی دیجیتال تخصصی صوتی- متنی زبان و ادبیات فرانسه روز سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲ در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدای مراسم پس از تلاوت کلام ا… مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران،آقای دکتر زنگنه اسدی، معاون پژوهشی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضران به توضیح فعالیت حلقه­های علمی بسیج اساتید و اهمیت آن در دانشگاه پرداختند.

دکتر اسدي ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش و توسعه علوم و تحقیقات برای ارتقاي سطح علمی دانشگاه‌ها و ایجاد فرصت­های شغلی جدید، حمایت های خود را از تمامی طرح ها و پروژه های پژوهشی اعلام کرد.

سپس مجری طرح پژوهشی کتابخانه­ی دیجیتال، آقای مسعود محمدی نسب ضمن تشکر از اساتید و حاضرین برای حضور در این جلسه، به توضیح این طرح پژوهشی و سایر فعالیت­های حلقه­ی علمی گروه زبان وادبیات فرانسه پرداخت.