رئیس دانشگاه حکیم سبزواری و دبیر کنگره بین المللی سربداران به همراه مسئولین برگزاری و جمعی از مهمانان خارجی و داخلی  این همایش  در نماز جمعه سبزوار شرکت کردند.

IMG_2379

دکتر حدادنیا رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در سخنرانی خود این مراسم  با اشاره به تاریخچه کهن سبزوار و افتخارات و داشته های بی شمار تاریخی و فرهنگی این دیار تصریح کرد: “بی شک نهصت سربداران به عنوان اولین نهضت شیعی که به تشکیل حکومت شیعه دوازده امامی در ایران پس از اسلام انجامید از اهمیت بسیاری در تاریخ ایران برخوردار است و همین اهمیت سبب شد دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان قطب علمی شرق کشور در جهت بازخوانی این حرکت بزرگ تاریخی میزبان برگزاری کنگره ای بین المللی درباره سربداران باشد.”

IMG_2368

دکتر حدادنیا در ادامه گزارشی از افتتاح دبیرخانه و روند اجرایی کنگره را برای حاضرین تشریح کرد و گفت: “با همت و تلاش مسئولین شهرستان و شخص وزیر ارشاد  به عنوان رئیس کنگره این برنامه سیر اجرایی خوبی را طی کرد و استقبال بسیار خوبی از سوی شخصیت ها کشوری و نهادهای علمی و حوزوی از این برنامه شد.”

IMG_2372

دبیر کنگره افزود: “مفتخریم که افتتاحیه این کنگره بین المللی با پیام دکتر روحانی ریاست محترم جمهور آغاز گردید.”

رئیس دانشگاه حکیم همچنین به رونمایی از تمبر ویژه  و نشان عالی کنگره نیز اشاره کرد. و افزود: در این برنامه ۱۰۰میهمان از کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی  حضور دارند.

دکتر حدادنیا گفت: “تعداد مقالات رسیده به این کنگره ۲۵۰ مقاله می باشد که از این میان  ۶۵ مقاله به صورت سخنرانی در قالب ۹ نشست مستقل در سه بخش را خواهیم داشت که قرار است از بین این مقالات ۵۰ طرح پژوهشی و اثرگذار در حوزه تاریخ سربداران استخراج و اجرا شود.”