اداره کل امور فرهنگی دانشگاه تهران با پشتیبانی سازمان بین المللی یونسکو، اقدام به صدور کارت های بین المللی دانشگاهی ISIC و ITIC برای دانشجویان و اساتید فرهیخته و محترم کلیه ی دانشگاه های سراسر کشور می نماید. لازم به ذکر است پس از لغو تحریم ها، کارت های صادر شده در این دوره، عنوان “Teacher” به “Professor” ارتقا یافته و منقش به لوگوی دانشگاه تهران بوده است. لذا از اعتبار بین المللی این دانشگاه نیز بهره مند می باشد.

مزایای استفاده از کارت های ISIC و ITIC  :
– مدرک معتبر بین المللی برای به رسمیت شناخته شدن وضعیت دانشگاهی شما
– ۱۲۰۰ تخفیف برای بلیت هواپیما، اتوبوس، قطار و کشتی های حمل کالا و مسافر.
– ۲۸۰۰ تخفیف برای ورود به موزه ها و اماکن فرهنگی برجسته دنیا
– ۲۷۰۰ تخفیف برای مراکز و جاذبه های تفریحی
– ۲۴۰۰ تخفیف برای خوابگاه های جوانان (هاستل ها) و هتل ها
– ۲۱۰۰۰ تخفیف در سراسر جهان برای کافه ها، رستوران ها و مراکز خرید
– دسترسی به خط تلفن امداد ISIC به صورت چند زبانه و شبانه روزی
– برخورداری از ISIConnect سیستم ارتباط ارزان قیمت، شامل تلفن، SMS ، پست الکترونیکی و voicemail
– دسترسی به شبکه جهانی مشتکل از ۵۰۰۰ سازمان مسافرتی که تخصص آنها در زمینه نیازهای مسافرین دانشجو و جوان و اساتید دانشگاهی در ۱۰۶ کشور است.

مدارک لازم جهت صدور کارت اساتید :
۱- یک قطعه عکس ۳*۴٫
۲-یک کپی از حکم کارگزینی برای اعضای هیئت علمی، و یا نامه ی دعوت به تدریس و یا قرارداد با دانشگاه محل تدریس برای اساتید حق التدریس و مدعو.
۳- یک کپی از پاسپورت.

۴- واریز مبلغ ۷۰۰٫۰۰۰ ریال به حساب شماره ۵۲۶۰۶۴۲۸۶۲ (شناسه واریزی ۱۱۳۰ ) نزد بانک ملت، به نام کارت های بین المللی دانشگاه تهران و ارسال اصل فیش واریزی به همراه مدارک.

۵- پر کردن فرم ضمیمه ی ایمیل.

مدارک لازم جهت صدور کارت دانشجویی:

۱- یک قطعه عکس ۳*۴٫

۲- یک کپی از کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار.

۳- یک کپی از پاسپورت.

۴- واریز مبلغ ۴۰۰٫۰۰۰ ریال به حساب شماره ۵۲۶۰۶۴۲۸۶۲ ( شناسه واریزی ۱۱۳۰) نزد بانک ملت، به نام کارت های بین المللی دانشگاه تهران و ارسال اصل فیش واریزی به همراه سایر مدارک.

۵- پر کردن فرم ضمیمه ی ایمیل.

نکته:

اعتبار کارت های بین المللی به مدت ۱۶ ماه میلادی می باشد و  از سپتامبر هر سال میلادی تا دسامبر سال بعد آن اعتبار دارد. بدین ترتیب کارتهایی که در این دوره صادر می شود فقط تا پایان دسامبر ۲۰۱۶ میلادی یعنی اواسط دی ماه ۹۵ دارای اعتبار می باشد. لذا در صورتی که در این چند ماه پیش رو،  سفری به خارج از کشور در پیش ندارید از مهر ماه ۹۵ برای گرفتن کارت اقدام نمایید.

لازم به ذکر است به اساتید محترم بازنشسته و دانشجویان فارغ التحصیل کارت تعلق نمی گیرد.

آدرس: تهران- میدان انقلاب- خیابان ۱۶ آذر – جنب کلینیک ۱۶ آذر – باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران – واحد صدور کارت های بین الملل
کد پستی: ۱۴۱۷۶۱۴۴۱۱
تلفن: ۶۶۴۸۱۶۱۲-۰۲۱
آدرس تلگرام: isicitic@
وب سایت: www.isic.org
ایمیل: isicardmaster@gmail.com
برای کسب اطلاعات بیشتر از تخفیفات و مزایای این کارت در سراسر دنیا به آدرس https://www.isic.org مراجعه فرمایید.

مدارک لازم جهت صدور کارت:
یک قطعه عکس ۴*۳٫

یک کپی از کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار از دانشگاه محل تحصیل برای دانشجویان / یک کپی از حکم کارگزینی و یا قرارداد یا فیش حقوقی یا نامه­ی دعوت به تدریس از طرف دانشگاه محل تدریس برای اساتید.

یک کپی از پاسپورت.

واریز هزینه صدور کارت به حساب دانشگاه تهران به شماره ۵۲۶۰۶۴۲۸۶۲ و شناسه واریزی ۱۱۳۰ به نام کارت­های بین­المللی (دانشجویان ۴۰٫۰۰۰ تومان و اساتید ۷۰٫۰۰۰ تومان) و ارسال اصل فیش واریزی به همراه سایر مدارک.

پر کردن فرم ثبت نام شامل مشخصات و ایمیل و تلفن همراه.

آدرس: تهران، میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب کلینیک ۱۶ آذر، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، دفتر صدور کارت­های بین الملل.
کد پستی: ۱۴۱۷۶۱۴۴۱۱
تلفن: ۶۶۴۸۱۶۱۲-۰۲۱  (شنبه تا چهارشنبه از ۹ الی ۱۶)
آدرس تلگرام: isicitic@
وب سایت: www.isic.org
ایمیل: isicardmaster@gmail.com
برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق­تر از لیست تخفیفات در ایران و سایر کشورها به آدرس www.isic.org قسمت Benefits مراجعه فرمایید.