طرح ضیافت اندیشه اساتید و نخبگان دانشگاه حکیم سبزواری سه شنبه ۱۶ شهریور به مدت سه روز در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود..

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری گفت: طرح ضیافت اندیشه با حضور ۴۰ تن از اساتید دانشگاه حکیم سبزورای  به مدت سه روز (۱۶ الی ۱۹ شهریور) با حضور مدرسان مجرب برگزار می شود.

حجت الاسلام سید جواد خاتمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ، افزود: شرکت کنندگان در این طرح در رابطه با اندیشه سیاسی  با محوریت اقتصاد مقاومتی و تاریخ تمدن اسلامی آموزش می بینند. وی اظهار داشت: در اجرای طرح ضیافت اندیشه دانشگاه حکیم سبزورای  فوق برنامه هایی از جمله دیدار با علمای شهر،  تحلیل سیاسی و هم اندیشی اساتید برگزار می شود.

دکتر خاتمی خاطر نشان کرد: هدف از اجرای این طرح ارتقا سطح علمی، بینش دینی و انقلابی، آشنایی با اصول تعلیم و تربیت اسلامی، ایجاد فضای مناسب و صمیمی برای گفتگوی اساتید و کمک به اشاعه بیشتر فرهنگ اسلامی در دانشگاه ها است.