دانشگاه حکیم سبزواری عضو کارگروه ملی همکاری های بین المللی ایران و فرانسه به مرکزیت دانشگاه صنعتی امیرکبیر شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه حکیم سبزواری در حالی به عنوان عضو کارگروه ملی همکاری های بین المللی  ایران و فرانسه معرفی شد که پیشتر نیز به عضویت کارگروه های ملی همکاری های ایران و ایتالیا و ایران و هند درآمده بود.

گفتنی است کارگروه‌های هماهنگی و پیگیری بین المللی، در راستای سیاست مرکز همکاری‌های علمی بین المللی برای ساماندهی نوین روابط علمی بین‌المللی به منظور تمرکز بر سیاست‌گذاری، نظارت، حمایت و تمرکز زدایی از وظایف اجرایی و اجرای برنامه‌ها، پی‌گیری و هم‌افزایی توسط دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در یک ساختار تشکیلاتی منسجم و خوشه‌ای در دستور کار مرکز همکاری‌های علمی بین المللی قرار گرفت و تاکنون ۱۷ کارگروه با مسئولیت ۱۷ دانشگاه کشور تشکیل شده اند.

.