پیرو نامه ۲۸۰۵۳ معاونت محترم آموزشی مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۴، با توجه به تداوم شیوع ویروس کووید ۱۹ در کشور و مشکلات بوجود آمده برای دانشجویان در رابطه با آموزش الکترونیکی وبا توجه به اجازه وزارت علوم برای تداوم تسهیلات اعلام شده نیمسال دوم ۹۹-۹۸، تسهیلات زیر برای دانشجویان کلیه مقاطع در  نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در نظر گرفته شد.

۱ – حذف حداکثر دو درس(نظری و عملی) بدون رعایت حداقل تعداد واحدهای لازم برای هر نیمسال تحصیلی.

۲- حذف یا مرخصی  بدون احتساب در سنوات (لازم به ذکر است که دانشجویان شهریه پرداز برای حذف نیمسال بایستی تنها شهریه ثابت را پرداخت نمایند.)

۳- افزایش تعداد غیبت های مجاز به ۵/۱۶ (درس ۲، ۳ و ۴ واحدی به ترتیب ۵، ۸ و ۱۰ جلسه)

توضیحات:

۱-دانشجویان محترم برای حذف درس یا حذف نیمسال می توانند از پرتال آموزشی خود از منوی آموزشی، درخواست های آموزشی، درخواست حذف تک درس یا درخواست حذف ترم، درخواست های خود را تا حداکثر سوم دی ماه ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که برای حذف دو درس نیز از درخواست حذف تک درس استفاده شود اما در قسمت توضیحات، کد دودرس  نوشته شود.

۲ – دانشجویانی که متقاضی حذف بیش از دو درس می باشند، باید با ارائه دلایل و مدارک لازم، درخواست مشکل آموزشی را تکمیل نمایند. دروس درخواستی این دانشجویان در صورت موجه بودن و موافقت کمیته منتخب آموزشی، حذف خواهد شد.

مدیریت آمورشی