معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: ماه محرم ،ماه معرفت زایی است و بهترین شیوه زندگی را به انسان می آموزد.

حجت الاسلام دکتر رضا کشاور در گفتگو با سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی، ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم ،گفت: عاشورا تنها یک حادثه تاریخی نیست بلکه تکمیل کننده و روشن کننده اهداف عمیق زندگی انسان ها در تمامی ادوار است.

وی با اشاره به اینکه ایام محرم فرصتی مناسب برای تبیین اهداف قیام عاشوراست، افزود: انسان های بسیاری در طول تاریخ بشر و در ایام ماه محرم، با توسل به خاندان اهل بیت (ع)، توانستند سعادت دنیوی و اخروی را برای خود به ارمغان بیاورند.

حجت الاسلام کشاورز،سپری کردن این ماه را بدون کسب معرفت،از زیان های بزرگی عنوان کرد که می تواند انسان را از درک معنویات باز دارد.

این استاد دانشگاه یکی دیگر از معارف این ماه را کسب عزت نفس بیان کرد.

وی همچنین،نقش جوانان را در این ایام بسیار پررنگ دانست و گفت: جوانان و دانشجویان ماه محرم را مغتنم بشمارند و با شرکت در مجالس عزاداری و سوگواری امام حسین از این فرصت برای آگاه شدن از وقایع عاشورا بهره‌مند شوند و خود را در برابر بسیاری آسیب های اجتماعی مصون کنند.