مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری فعالیت های فرهنگی دانشگاه در حوزه دانشجویان بین المللی در دروان کرونا را تشریح کرد.

دکتر رسول شادنیا به روابط عمومی دانشگاه گفت: همانطور که می دانید بخش عمده ای از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها به حضور دانشجویان عزیز وابسته است، در این ایامی که دانشجویان در محیط دانشگاه حضور ندارند، برای جلوگیری از رکود یا وقفه رسالت فرهنگی دانشگاه و ارائه خدمات و آموزش های فرهنگی به دانشجویان مدیریت فرهنگی دانشگاه برنامه های متعددی برای دانشجویان در نظر گرفته است.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: همچنین در بخش دانشجویان بین المللی نیز برنامه های فرهنگی و اجتماعی  را با همکاری مدیریت محترم امور علمی بین المللی و دانشجویان بین الملل دانشگاه پیش بینی نموده ایم..

وی اهم این برنامه ها، را به شرح زیر اعلام کرد:

۱- فراخوان ایده های دانشجویان خارجی برای جلب دانش آموزان کنکوری کشورهای منطقه به تحصیل در دانشگاه حکیم سبزواری؛

۲- مسابقه جمع آوری ضرب المثل  های مشترک بین ایران و افغانستان؛

۳- مسابقه خاطرات تلخ و شیرین دانشجویان بین المللی در ایران؛

۴- بولتن ویژه دانشجویان بین المللی در زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، ادبی و …؛

۵- مسابقه شعرشعرای فارسی زبان غیر ایرانی در مورد ماه مبارک رمضان؛

۶- مسابقه عکاسی، ارسال عکس با موضوع اشتراکات فرهنگی ایران و افغانستان که در کانال دانشجویان؛

دکتر شادنیا خاطرنشان کرد: امید است این گونه برنامه ها در راستای ایفای نقش و رسالت مهم فرهنگی دانشگاه و توسعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی برای همه دانشجویان عزیز و در چارچوب اهداف کلان فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ثمربخش باشد.