به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و همکاری دانشکده الهیات و معارف اسلامی، مراسم بزرگداشت روز حکیم سبزواری دوشنبه ۱۱ اسفندماه با دعوت از اساتید برجسته تهران در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار گردید.

.

.

جلسه صبح که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود با برگزاری میزگرد علمی با حضور اساتید دانشگاه آقایان دکتر عباس محمدیان، دکتر حسن صیانتی، دکتر سید محمد کاظم علوی و دکتر محمد رضا ارشادی نیا با موضوع زندگی و تفکرات حکیم سبزواری، شروع و در ادامه با سخنرانی دکتر غلامحسین خدری عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه یافت.

جلسه بعد از ظهر نیز با همکاری دانشگاه حکیم سبزواری، شورای اسلامی شهر  و شهرداری سبزوار، با گلباران مزار حکیم سبزواری و سپس برگزاری مراسم در تالار کاشفی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام و سخنرانان زیر در خصوص موضوعات اندیشه و آرای حکیم سبزواری و مشخصه های مکتب فلسفی سبزوار به ارائه سخن پرداختند:

– دکتر منوچهر صدوقی سها عضو هیات علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

– دکتر رضا ماحوزی عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیات و فناوری

– دکتر غلامحسین خدری عضو هیات علمی پژهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

-دکتر حسین بهروان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار

لازم به ذکر است هماهنگی هر دو نوبت مراسم توسط انجمن علمی فلسفه دانشگاه حکیم سبزواری و با اجرای آقای دکتر حسن دلبری برگزار گردید.