مراسم بزرگداشت روز شهدا در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد
مراسم ۲۲ اسفند؛ روز بزرگداشت شهدا صبح امروز با حضور رئیس، مسئولین، کارکنان  و اعضای  هیأت علمی  و مسئولین شهری در محل مهدیه دانشگاه برگزار  شد.
در این مراسم حجت الاسلام دکتر جواد خاتمی، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه حکیم سبزواری به سخنرانی پرداخت و در ادامه برنامه عباس بابایی، از کارکنان دانشگاه و جانباز سرافراز دفاع مقدس و فرزند جانباز سرافراز حسین احمدآبادی از کارکنان دانشگاه و آقای محمود طوسی از همکاران و رزمندگان دفاع مقدس به  ذکر خاطراتی در خصوص روزهای دفاع مقدس پرداختند، همچنین دکتر احمد فغانی عضو هیات علمی دانشگاه در این مراسم به شعرخوانی در وصف مقام والای شهدا پرداخت. حسن ختام این مراسم  آیین گل افشانی و غبار روبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه بود.
گفتنی است این مراسم به همت حوزه دفتر ریاست و روابط عمومی و پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد.
[foogallery id=”3239674″]