به مناسبت روز جهانی کارگر مراسم بزرگداشت روز کارگر و تجلیل از کارگران نمونه دانشگاه  حکیم سبزواری با حضور رئیس اداره تعاون، کار  و رفاه اجتماعی سبزوار، رئیس و مسئولین  و همکاران دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم در سخنانی با تبریک فرارسیدن روز کارگر گفت:  از اینکه در جمع قشر شریف و زحمتکش کارگران دانشگاه هستیم خوشحالیم، قشری که بخش بزرگی از کارهای مجموعه دانشگاه  به دست توانای آنها انجام می شود.

دکتر مولوی با تبیین ضرورت صرفه جویی در انرژی، اظهار داشت: مصرف انرژی مشخص است اگر بتوانیم این مصرف را کاهش دهیم و صرفه جویی کنیم بخش عمده ای از این صرفه جویی را صرف رفاه کارگران عزیز خواهیم کرد.

وی در ادامه ضمن ارج نهادن به مقام کارگر بر اهتمام مسئولین دانشگاه جهت حمایت هر چه بیشتر از نیروهای کارگری در دانشگاه تاکید کرد.

در ادامه این مراسم رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سبزوار ضمن تبریک هفته کار و کارگر در سخنانی به بیان مباحثی در حوزه کار و کارگری پرداخت.

مهندس عقیل مختاری با اشاره به اینکه دانشگاه حکیم سبزواری از بزرگترین مجموعه های کارگری شهرستان است، گفت: هم اکنون بالغ بر ۱۸۰ نیروی کارگری در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: خوشبختانه دانشگاه حکیم سبزواری همواره جز مجموعه هایی بوده است که تعهدات قانونی خود در قبال کارگران را اجرا کرده و توجهات خاص و ویژه ای به این قشر داشته است.

مختاری با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و رشد تورم، اظهار داشت: تلاش شده است رشد حقوق کارگران نسبت به افزایش تورم هم طرازی داشته باشد و در سال جاری حقوق کارگران ۳۷ درصد افزایش داشته است.

وی به سیاست های دولت در راستای کوچک سازی نهادهای دولتی اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به شرایط کشور دیگر نباید انتظار بازشدن درهای ادارات دولتی به سوی نیروی های جویای کار را داشته باشیم و  باید به سمت کارآفرینی حرکت کنیم.

در پایان مراسم از کارگران نمونه دانشگاه با حضور رئیس اداره کار و مسئولان دانشگاه تقدیر شد.

اسامی کارگران نمونه جهت دریافت لوح تقدیر و هدایا

واحد نقلیه سبک                              کارگر نمونه: آقای امیر کیخسروی

—————————————————-

واحد  تاسیسات                                 کارگر نمونه : آقای غلامرضا خسروآبادی