مراسم تجلیل از بازنشستگان و پیشکسوتان دانشگاه با حضور ریاست، معاونین، مسئولان و خانواده ارجمند این عزیزان برگزار شد.

دکتر جواد حدادنیا در ابتدا به جایگاه بالای پیشکسوتان در انتقال تجربیات خود به عنوان ذخائر دانشگاه به نسل آینده اشاره کرد و گفت:

“شما عزیزان جزو کسانی هستید که در اولین ۳۰ سال دانشگاه حضور داشتید و گام به گام در کنار رشد و توسعه دانشگاه از جانمایه عمر خویش صرف نموده اید تا این نهال نوپا جان بگیرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به بازنشستگی قریب به وقوع بسیاری از همکاران تا چند سال آینده، افزود:

این مسأله نشانگر این است که دانشگاه ما به سمت داشتن ذخائر ارزشمند پیش می رود و باید فکری در جهت ماندگاری آثار و خدمات پیشکسوتان بکنیم که به بهترین نحو تجربیات آنها به نسل بعدی منتقل شود و در این راستا می توان کتاب معرفی اساتید و کارکنان بازنشسته دانشگاه را داشته باشیم و یا بوستان، مجتمع و یا جایگاهی برای نگهداری خاطرات از ابتدای تاسیس دانشگاه ایجاد کنیم تا این یادمان ها در دانشگاه وحافظه تاریخ جاودان شود زیرا که مهم ترین اثروت در هر سازمانی منابع انسانی آن هستند و اگر این انسان ها نباشند، نمی توان این ساختار عظیم علم و دانش را پایه گذاری کرد.”

دکتر حدادنیا ضمن تقدیر از حضور پیشکسوتان و خانواده محترمشان در مراسم، یادی نیز از همکاران درگذشته دانشگاه کرد و خاطرنشان کرد که وظیفه ماست که قدردان تلاش های این عزیزان باشیم.

در این جلسه، همکاران پیشکسوت نیز ضمن ایراد سخنانی، با ذکر خاطرات خود از دوران خدمت فضایی صمیمانه را در جلسه ترسیم کردند.

درانتهای مراسم نیز با اهدای لوح سپاس، از عزیزان بازنشسته و پیشکسوت دانشگاه تجلیل به عمل آمد.