به مناسبت گرامیداشت خجسته میلاد قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل عباس (ع) و روز جانباز، مراسم تجلیل از جانبازان با حضور جانبازان و ایثارگران دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه با تبریک اعیاد شعبانیه؛ میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و میلاد حضرت ابوالفضل عباس (ع) و روز جانباز  و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب  گفت: حضور در میان شما عزیزان از بزرگترین افتخارات و سعادت برای ماست.
دکتر جواد حدادنیا افزود: شما اسوه‌های صبر و استقامت و گنجینه‌های ارزشمند انقلاب و نظام که استقلال کنونی کشور و دستیابی به موفقیت‌های گوناگون  را مرهون رشادت‌های شما، شهدا وآزادگان هستیم.
وی در پایان با آرزوی توفیق و سلامتی برای همه جانبازان و ایثارگران همکار در دانشگاه از زحمات این عزیزان قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی، در ادامه همکاران محترم جانباز و ایثارگر به بیان دیدگاه ها و خواسته های خود پرداختند که ریاست محترم دانشگاه نیز قول پیگیری دادند.
گفتنی است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از جانبازان همکار در دانشگاه تجلیل شد.
photo_2016-05-14_16-21-11 photo_2016-05-14_16-21-14