جدیدترین مجموعه شعر دکتر حسن دلبری عضو هیأت علمی دانشگاه حکیم سبزورای با عنوان ” پنجره های آجری” در آیینی با حضور استاد علی مودب شاعر کشوری و رئیس موسسه شهرستان ادب رونمایی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم رونمایی از کتاب ” پنجره های اجری” بعدازظهر دوشنبه  ۱۰ خردادماه در سالن اجتماعات شهرداری سبزوار برگزار می شود. این کتاب جدیدترین مجموعه شعر دکتر حسن دلبری، عضو هیات علمی و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه حکیم سبزواری پس از مجموعه اشعار” چشمان من جنون تماشا گرفته اند” و ” پس لرزه های عشق” می باشد.

لازم به یادآوری است مجموعه شعر” چشمان من جنون تماشا گرفته اند” این شاعر برجسته در سال ۷۲ مقام اول مجموعه شعر برگزیده کشور را کسب کرد، همچنین دکتر حسن دلبری مولف دو کتاب دانشگاهی با عنوان ” خوبان پارسی گو” و ” از چمن تا انجمن می باشد.

گفتنی است مراسم رونمایی از آخرین مجموعه شعر دکتر دلبری با همکاری دانشگاه حکیم سبزواری، نهاد کتابخانه های شهرستان، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، انجمن ادبی مشکات، شورای اسلامی و کانون ادبی دانشگاه حکیم برگزار می شود.دکتر دلبری