همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم، مراسم گرامیداشت روز استاد و تقدير از استادان نمونه دانشگاه با حضور رئيس دانشگاه، مسئولان، استادان و خانواده های ایشان شب گذشته در تالار استاد شریعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر زنگنه اسدی رئيس دانشگاه ضمن تبریک روز معلم به استادان، از تلاش های ارزنده اعضای هیات علمی تقدیر و تشکر بعمل آورد.

رئیس دانشگاه در ادامه به ويژگي‌هاي شخصيتي استاد شهيد مرتضي مطهري اشاره کرد و يادآور شد: سیره و روش معلم شهید مطهری می تواند برای جامعه استادان و معلمان الگو باشد.

دکتر زنگنه اسدی با تاکید بر دشواری های شغل معلمی، اظهار داشت: معلمان و استادان نیازمند انرژی و همت بسیاری برای انتقال علم، دانش، پژوهش و فناوری به قشر جوان و آرامانگرای امروز هستند.

رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه اساتید برای موفقیت و توفیق در فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود به انگیزه و عشق نیاز دارند، گفت: در کنار انگیزه و عشق، حمایت و همراهی خانواده های استادان عامل مهمی در موفقیت همکاران ما می باشد.

وی ادامه داد: امیدوارم لطف و فضل خداوند در مسیر تعالی علمی و پرورش نسل آینده ساز کشور شامل حال ما باشد.

در خاتمه این مراسم از استادان برگزیده دانشگاه با حضور رئیس و مسئولین دانشگاه تقدیر شد.

اسامی اساتید برتر دانشگاه حکیم سبزواری:

دکتر رحیمه پورخاندانی – دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر
دکتر جعفر یزدی مقدم – پردیس فناوری های نوین حضرت زینب (س)
دکتر رضا سهیلی فر – دانشکده فنی و مهندسی
دکتر غلامحسین غلامی – دانشکده معماری و شهرسازی