مراسم گرامیداشت روز کارمند و تقدیر از کارمندان پیشکسوتی که طی یکسال گذشته به افتخاربازنشستگی نائل شده اند، با حضور رئیس، مسئولان و کارمندان دانشگاه در تالار بیهقی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر مولوی ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند به کارمندان دانشگاه، از این عزیزان به جهت یکسال کار و تلاش بی وقفه و کارمندان پیشکسوت برای سی سال زحمت و تلاش تقدیر و تشکر کرد.

همچنین دکتر سیاوش پور، معاون اداری و مالی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک روز کارمند به حاضران نکاتی  در خصوص مسائل و شرایط مالی و اداری دانشگاه را برای کارمندان بیان کردند.

در ادامه این نشست کارمندان دانشگاه  به بحث و بررسی و تبادل نظر و پرشس و پاسخ در خصوص مسائل اداری، مالی و صنفی با رئیس و مسئولان دانشگاه پرداختند.

در خاتمه این مراسم از  کارمندانی که در طی یکسال گذشته به افتخاربازنشستگی نائل آمده بودند، تقدیر شد.

اسامی پیشکسوتانی که مورد تقدیر قرار گرفتند عبارت است از:

خانم عفت عمادی تبار و آقایان موسی الرضا مقیسه، حسین داورپناه، محمد دلبری، مهدی شمس آبادی، علیرضا شعبانی راد، علی زرقانی، محمد اردیبهشتی، غلامرضا راسخی راد، فتاح ذوالفقاری، سیدهاشم موسوی اصل، غلامرضا خسروجردی، حسین نظری، احمد رشید، حسن اسمعیلی و سیدموسی علوی رنجبر

[foogallery id=”3797106″]