مسابقات دارت دانشجویان دختر ایران، انتخابی تیم ملی، روز جمعه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در سبزوار آغاز شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری، در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت: نخستین دوره مسابقات لیگ انفرادی نخبگان دارت دانشجویان دانشگاه های ایران و مرحله اول انتخابی تیم ملی دارت برای شرکت در مسابقات معتبر داخلی و رویدادهای بین المللی در سطح دانشجویان در دانشگاه حکیم سبزواری برپا شده است.

محمود طوسی افزود: در این مرحله از مسابقات که به مدت ۲ روز برگزار می شود استعدادهای برتر دارت دانشجویی از دانشگاه‌های سمنان، سبزوار، شاهرود، اصفهان، طبس، اردبیل، تهران، خمینی شهر و بیرجند حضور دارند.

گفتنی است دانشگاه حکیم سبزواری از گذشته پشتیبان علمی، آموزشی و پژوهشی انجمن دارت بوده است که در همین راستا سال گذشته با امضای تفاهم‌نامه همکاری انجمن دارت ایران با این دانشگاه مقرر شد آکادمی “دارت” در دانشگاه حکیم سبزواری ایجاد شود.