معاون فرهنگی دانشگاه در آستانه سال تحصیلی و تقارن آن با عید بزرگ غدیر گفت:

” تقارن همایش دانشجویان جدیدالورود را با عید بزرگ غدیر به فال نیک می گیریم و امیدواریم نشاط ، شادی و انبساطی که از این عید بزرگ به امت اسلام و جهان تشیع می رسد به پویایی و نشاط این همایش بیافزاید.”

دکتر رضا کشاورز عید بزرگ غدیر را عید اکمال دین و اتمام نعمت خداوند دانست و افزود:

” در این روز بزرگ ، بزرگترین و کامل ترین انسال بعد از رسول خدا(ص) یعنی امام علی (ع) از طرف خداوند متعال و توسط رسولش جهت زعامت و امامت امت اسلام برگزیده و معرفی گردید. این عید بزرگ نه تنها عید امت اسلام و جهان تشیع به شمار می آید بلکه عید انسانیت است و هر انسان سلیم النفس و آزاده ای که آموزه های انسانی و پیام دل انگیز امام علی (ع) و دیگر پیشوایان معصوم دینی را شنیده باشد و به آن جامه عمل بپوشاند ثمرات حیات بخش و انسان ساز آن را در زندگی مشاهده خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به بی کفایتی آل سعود در مناسک حج امسال افزود:

” چند روزی است که غم بزرگی امت و جهان اسلام را فراگرفت، مسئله فاجعه ی عظیم جان باختگان جمع کثیری از امت اسلام از هم کیشان و هموطنان ما در حادثه مناست که ما هم با خانواده این جان باختگان ابراز همدردی داریم و به روح آن ها درود می فرستیم و از خداوند برای آنها طلب آمرزش داریم.”

دکتر کشاورز ضمن تاکید بر کار فرهنگی در زندگی شخصی و اجتماعی افراد ابراز داشت:

” ما در حوزه فرهنگی طبق رسالت سنگینی که بر دوش داریم با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری فرهنگ را بستر اصلی زندگی انسان می دانیم نه فقط بستر اصلی درس خواندن و علم آموختن بلکه  باید بگوییم که فرهنگ هر کشور بستر اصلی حرکت عمومی آن کشور است و حرکت سیاسی و علمی آن هم در بستر فرهنگی صورت می گیرد.”

حجت الاسلام کشاورز افزود:

” نکته ای را که نسبت به دانشجویان عزیز عرض می کنم این است که اگر دانشجو هدفش صرفا این باشد که درس بخواند و به زندگی شخصی خود بپردازد و به مسائل فرهنگی و اجتماعی و عمومی جامعه بی توجه باشد، این خطر بزرگی است.”