موافقت نامه راه اندازی خطوط تولید و مهندسی فنی تولید چسب زیره کفش اتحادیه کفاشان تبریز بین این اتحادیه و شرکت فناور دانشجویی نانو پژوهان حکیم مستقر در  مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری به امضا رسید.

مدیرعامل شرکت نانوپژوهان حکیم و دانشجوی مقطع ارشد رشته شیمی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: ارزش این موافقت نامه ۷۰۰ میلیون ریال است.

محمد مهماندوست در گفتگو باروابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: این موافقت نامه در حاشیه حضور شرکت نانو پژوهان در نخستین نمایشگاه چالش ها و نیازهای صنایع و سازمان های استان آذربایجان شرقی به امضا رسید.

دبیر سابق اتحادیه شیمی کشور با اشاره به اینکه تبریز صاحب آوازه ای جهانی در زمینه تولید چرم و کفش است، اظهار داشت: شهر تبریز به دلیل قدمت صنعت کفش و چرم ، مهد  این صنعت در کشور به شمار می آید .

گفتنی است شرکت نانو پژوهان حکیم (متشکل از دانشجویان رشته شیمی دانشگاه حکیم سبزواری)، برای نخستین بار در کشور در سال ۹۷ موفق به تولید رنگ عایق حرارتی شد که این دستاورد فناور توسط دکتر ستاری  معاون علمی و فناوری رییس‌ جمهوری امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع درنمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار کشور رونمایی شد.