موفقيت پژوهشگران برتر دانشگاه در جشنواره پژوهش و فناوري استان

در جشنواره پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی که به مناسبت هفته پژوهش با حضور دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی و همچنین سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی در محل نمايشگاه هاي بين المللي مشهد برگزار شد، محققین دانشگاه حکیم سبزواری موفق به اخذ دو جایزه شدند.

در این مراسم که با حضور استاندار خراسان رضوي، آقاي دکتر صلاحی و معاون آموزشی وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، آقاي دکتر نادری منش برگزار شد، طرح تحقیقاتی دکتر سید علیرضا حسینی کاخک در حوزه علوم پایه حائز رتبه اول و طرح تحقیقاتی دکتر شهرام بهرامی در حوزه علوم انسانی حائز رتبه سوم در استان گردید.

روابط عمومي دانشگاه به نيابت از مجموعه همکاران و دانشجويان، کسب این موفقیت را به این عزیزان تبریک گفته، از خداوند متعال پيروزي و موفقيت روزافزون ايشان و ساير محققان و پژوهشگران دانشگاه را خواهانيم.