موفقیت دانشجویان ورزشکار در مسابقات ملی و بین المللی

در طلیعه بهار طبیعت و در ایام پایانی سال ۱۳۹۳، دانشجویان ورزشکار دانشگاه در میادین ملی و بین المللی موفق به کسب عناوین مختلف و افتخارآفرینی برای دانشگاه شده اند.

محسن گلستانی زاده

بنا به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، آقای محسن گلستانی زاده، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه حکیم در مسابقات جهانی ورزش‌های زورخانه ای که در کشور تاجیکستان برگزار شد موفق به کسب مقام اول تیمی قهرمان جهان و مقام اول انفرادی جهانی در رشته کباده گردید.

جناب آقای علی مهرجویان، در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد موفق به کسب مقام نایب قهرمانی در رشته کاراته (کمیته وزن ۷۶-) شده

۲-۲۲۵x300

و

تیم هندبال دختران دانشگاه نیز در مسابقات قهرمانی هندبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب مقام سوم  این دوره از مسابقات شدند.

۱۱-۳۰۰x225

کسب این عناوین غرورآفرین را به تمامی این عزیزان و جامعه دانشگاهی دانشگاه حکیم سبزواری تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه