میزبانی دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری

آزمون سراسری سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ صبح و بعد از ظهر روزهای پنج شنبه، جمعه ۵ و ۶ تیر ماه و صبح روز شنبه ۷ تیر ماه با شرکت بیش از ۶ هزار داوطلب در گروه های آزمایشی ریاضی، هنر، علوم تجربی، زبان های خارجی و علوم انسانی در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

* * *

در گروه آزمایشی ریاضی بالغ بر ۸۰۰ نفر، گروه آزمایشی هنر بالغ بر ۳۵۰ نفر، گروه آزمایشی علوم تجربی بالغ بر ۲۶۰۰ نفر، گروه آزمایشی زبان های خارجی بالغ بر ۹۰۰ نفر و نهایتاً در گروه آزمایشی علوم انسانی بالغ بر ۱۰۰۰ نفر داوطلب شرکت کننده در آزمون امسال به رقابت پرداختند.

* * *

شایان ذکر است که به منظور رفاه حال داوطلبان گرامی، همانند سنوات گذشته و با تلاش و حمایت مسئولان امر، دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان حوزه مرکزی برگزار کننده آزمون در سبزوار و شهرستان ها و بخش های تابعه شامل جوین، جغتای، خوشاب، داورزن، روداب، ششتمد و … انتخاب گردیده است.

SONY DSC     SONY DSC