نايب قهرماني تيم فوتسال دانشگاه حکيم سبزواري

تیم فوتسال دانشجويان دانشگاه حکیم سبزواری به مقام نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دانشگاه های سبزوار دست یافت.

این مسابقات با شرکت ۸ تیم شامل، دانشگاه پيام نور، دانشگاه فرهنگيان، دانشگاه جامع علمي –کاربردي، دانشگاه حکيم سبزواري، مجتمع فني امام خميني(ره)، مؤسسه غير انتفاعي بيهق و دانشگاه فناوري هاي نوين سبزوار و به ميزباني دانشگاه حکيم سبزواري برگزار گردید که در نهایت تیم دانشگاه پس از تيم دانشگاه جامع علمي – کاربردي، به مقام نایب قهرمانی رسيد.

اعضای تیم دانشگاه عبارت بودند از آقايان:

محمد بنی اسدی،  سید جمال حسینی،  مهدی خدابنده، هادی خدابنده،  علی خسروجردی، فرشید ریوادهی، مهدی سنجری، محمد سیادت، مرتضی شمس آبادی، محسن صابری، امیر غلامی، حامد نسایی. وحید سیامکی (سرپرست)، دکتر سید علیرضا حسینی کاخک (مربی).

کسب این موفقیت را به اعضای تیم دانشگاه تبریک گفته، سربلندي و پيروزي ايشان را در مراحل بعدي ورزشي از خداوند متعال خواستاريم.