نخبه های قرآنی دانشگاه حکیم سبزواری در جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور خوش درخشیدند و موفق به کسب سه مقام برتر این جشنواره کشوری شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در آئین اختتامیه سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم برگزار شد، علی شیخ جامی مقام سوم حفظ کل، زینب ضیا دوست مقام سوم قرائت ترتیل خواهران و محمد رضا جاهدی نیا در رشته تفسیر موضوعی قرآن مقام سوم را کسب کردند.

لازم به یادآوری است سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در حالی در روزهای ۱۰ و ۱۱ مهرماه با شرکت۴۵۰ نخبه قرآنی از دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد که از میان چهار نفر دانشجوی راه یافته به مرحله مسابقات کشوری از دانشگاه حکیم سبزواری سه دانشجو رتبه های برتر مسابقات کشوری را کسب کرده و به مسابقات ملی قرآن و عترت که در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد، راه یافتند.

گفتنی است آقای عباس بابائی رییس گروه حمایت و پشتیبانی و کارشناس مسوول قرآنی دانشگاه این دانشحویان را در مسابقات همراهی نمودند.