اولین کنفرانس بین المللی شبکه سازی گفتمان فاطمی (سلام الله علیها) در کشورهای اسلامی در روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن استاد شریعتی با قرائت پیام دبیر علمی همایش خانم دکتر مشکین فام رییس پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا شروع به کار کرد.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در سخنانی بیان داشت: سیره فاطمی امروز در ایران موجب گردیده که بزرگ زنانی ایران را در فضای اغتشاشات حفظ نمایند و وقتی دشمنان گمان می کردند که می توانند هرج و مرج ایجاد نمایند، غافل از آنکه بانوی مسلمان که سر سفره حضرت زهرا تربیت یافته و در پدیده های مختلف اجتماعی و زندگی فردی و خانوادگی پیام اقتدار و مقاومت را به جهان صادر کرده است، در هر جا لازم باشد جان خودش را برای ولی زمانه می دهد.

رئیس همایش، دکتر تسنیمی ضمن تشکر از دست اندر کاران همایش و ریاست قبلی دانشگاه، آقای دکتر اسدی که همایش را مصوب و در دستور کار قرار دادند، بیان داشت که اولین همایش مهم دانشگاه در سال ۷۲ جهت بزرگداشت مرحوم حاج ملا هادی سبزواری برگزار گردید و این نشان می دهد دانشگاه به وظیفه اجتماعی و علمی خود از همان ابتدا واقف بوده است.

در این همایش سرکار خانم دکتر نیلچی زاده به عنوان سخنران همایش تحقق گفتمان فاطمی را امروز در حرکت بانوان کشور در حمایت از مردم فلسطین و جریان انفاق زیادی که پدید آمد، تطبیق دادند که این موضوع نشان از این دارد که گفتمان فاطمی در کشور شکل گرفته و در حرکت است و لازم است، انسجام بیشتر در میان زنان کشورهای جهان شکل گیرد.

دکتر خاتمی همچنین با اعلام اینکه کنفرانس علاوه بر داشتن ۷ مهمان از کشورهای پاکستان، هند و نیجریه و افغانستان، ده مقاله نیز به زبان های مختلف به کنفرانس ارسال گردیده است.

در ادامه دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی شبکه سازی گفتمان فاطمی (سلام الله علیها) در کشورهای اسلامی بیان داشت از ۱۰۲ مقاله واصله به کنفرانس، ۵۱ مقاله به صورت پوستر و سخنرانی مورد پذیرش قرار گرفته است که از این تعداد ۸ مقاله به عنوان مقاله مورد تقدیر و ۳ مقاله به عنوان مقالات برگزیده همایش در سه بخش با عناوین “نقش رسانه‌های انقلابی در شبکه‌سازی گفتمان فاطمی(س) در منظومه فکری امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای” از دکتر امین کوشکی، “بررسی آموزه های تربیتی سیره حضرت زهرا(س) برای تربیت نسل z” از دکتر امینه محبی و “بازآفرینی گفتمان فاطمی در عرصه مشارکت سیاسی” از دکتر وحید نادری مورد تقدیر قرار گرفتند.

شایان ذکر است تندیس ویژه کنفرانس به زهرا عباسی تعلق گرفت که با الگو گیری از زندگی اجتماعی، خانوادگی و سیاسی بیش از ۷۰۰ نفر را در گروهی بزرگ مادرانه سبزوار مدیریت می نماید و واحدهای مختلف از جمله کودک، جوانه های مادرانه، نوجوان، همدلی، مطالعه، تبیین، مطالبات، اقتصاد مقاومتی و… را در این مجموعه تعریف کرده است .

در اختتامیه کنفرانس در تالار بیهقی ضمن گفتگو و تبادل نظر حاضرین در ایجاد راهکارهایی که می تواند منجر به شبکه سازی بهتر گفتمان فاطمی گردد، با تقدیر مقالات برتر، عوامل اجرایی و داوران همایش کار خود را پایان داد .