نخستین همایش ملّی آسیب شناسی آموزش زبان های خارجی در ایران با قرائت پیام رئیس دانشگاه، آغاز شد

نخستین همایش ملّی آسیب شناسی آموزش زبان های خارجی در ایران، صبح روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه با قرائت پیام رئیس دانشگاه و رئیس همایش مذکور، آغاز شد.

متن پیام آقای دکتر جواد حدادنیا به این همایش بدین شرح است:

به نام خداوند لوح و بیان               خدای کلام و خدای زبان

امروز به دنبال یافته های تازه زبانشناسی نوین و در پی تحقیقاتی که پیشگامان این علم داشته اند، نگاهی تازه به مقوله زبان پدید آورده است و این پدیده اعجازگونه خلقت، به جای ادای چند کلمه و کلام به عنوان یک فرایند پیچیده و گسترده ذهنی با هدف ایجاد ارتباط شناخته شده است.

به همین نسبت آموزش آن به عنوان زبان دوم به ویژه در سنین بالاتر از آستانه زبان آموزی، با چالش های عدیده ای روبرو شده است، مخصوصاً در کشور ما که ماهیت آموزش زبان دوم به گونه ای است که در نهایت به فراگیری برخی قواعد دستوری و دانستن معنای تعدادی واژه می انجامد. در این راستا برگزاری همایش هایی از این دست بسیار ضرورری و کارآمد خواهد بود.

اینجانب ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان عزیز همایش از جمله استادان ارجمند، مسئولین محترم، فرهنگیان عزیز و دانشجویان گرامی به دست اندرکاران همایش خداقوت گفته و برایتان آرزوی بهروزی و نیک فرجامی دارم.

جواد حدادنیا

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری