نشست شورای دانشگاه حکیم سبزواری با حضور رئیس سابق و سرپرست کنونی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این نشست دکتر علی اصغر مولوی، دانشگاه حکیم سبزواری را آبروی شهرستان سبزوار برشمرد و گفت: معتقدم اساس اصلی موفقیت یک محیط به‌ویژه دانشگاه همراهی و همدلی همه همکاران است.
سرپرست دانشگاه افزود: سی سال از زمان تاسیس دانشگاه می گذرد و افراد زیادی در مسیر رشد و اعتلای این نهاد تلاش کردند و از عمر خود مایه گذاشتند.

دکتر مولوی با تقدیر از زحمات روسای سابق دانشگاه به ویژه دکتر  جواد حدادنیا، عنوان کرد:  برای ادامه دادن این مسیر رو به رشد  و اعتلای هر چه بیشتر  به کمک و همفکری  همه عزیزان و دلسوزان دانشگاه نیاز داریم.
در ادامه این نشست دکتر جواد حدادنیا، رئیس سابق دانشگاه گفت: دانشگاه حکیم سبزواری  میراث گران بهایی است که به همه مردم شهر سبزوار  تعلق دارد.
وی اظهار داشت: اگر در طول سی سال گذشته دانشگاه به این درجه از رشد و بالندگی رسیده است نتیجه کار جمعی و گروهی همه مسئولین، همکاران، اساتید و مدیران دانشگاه بوده است و در همین جا از   همه عزیزانی که در مدت چهارسال تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه توسط بنده  همکاری و همراهی داشتند صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می کنم.
دکتر حدادنیا در خاتمه با تبریک به دکتر مولوی برای ایشان در سمت ریاست دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.
[foogallery id=”3020198″]