نشست علمی ” شعر انقلاب و جایگاه حمید سبزواری در آن” همزمان با مراسم نخستین سالگرد حمید سبزواری ۲۲ خرداد ماه سال جاری در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

دبیر کمیته علمی نخستین سالگرد ارتحال استاد حمید سبزواری با اعلام این خبر افزود: در این نشست علمی که با همکاری بخش دانشگاهی سبزوار برگزار می شود اساتید دانشگاه و شاعران برجسته شهرستان  و مسئولان انجمن های ادبی سبزوار حضور می یابند.

دکتر حسن دلبری با اشاره به اینکه این نشست به عنوان بخش علمی مراسم نخستین سالگرد حمید سبزواری است، افزود: صاحب نظران در این نشست به نقد و بررسی شعر انقلاب، فرصت ها و چالش ها سروده های انقلابی و تبیین جایگاه حمید سبزواری به عنوان پدر شعر انقلاب می پردازند.

وی ادامه داد: نشست علمی ” شعر انقلاب و جایگاه حمید سبزواری در آن” روز دوشنبه ۲۲ خردادماه ساعت ۱۰ در سالن همایش بین المللی بیهقی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

گفتنی است  بر طبق برنامه ریزی صورت گرفته نخستین سالگرد ارتحال استاد حمید سبزواری روز دوشنبه ۲۲ خردادماه در دو بخش علمی  و مردمی  برگزار می شود  که بخش علمی به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری ساعت ۱۰ صبح  سالن همایش بین المللی بیهقی  و بخش مردمی ساعت ۲۱ در بوستان جانبازان( آرامگاه استاد) برگزار خواهد شد.