نشست هم انديشي اساتيد و همايش چراغ مه شکن با حضور دکتر علي الشيخ

اساتيد دانشگاه با حضور استاد دکتر علی الشیخ ( مسیحی شیعه شده ) در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.

در این نشست که با استقبال خوب اساتید همراه بود، ابتدا استاد علی الشیخ به تشریح مسائل و موضوعات دین مسیحیت و اسلام پرداخت و ادامه جلسه به پرسش و پاسخ استادان و مباحث پیرامون موضوعات مطرح شده اختصاص یافت . در پایان نیز با ضیافت شام از حضار پذیرایی شد.

* * * * *

همایش چراغ مه شکن با حضور آقای دکتر علی الشیخ ( مسیحی شیعه شده) از طرف نهاد مقام معظم رهبری در تالار استاد شریعتی برگزار شد.

در این همایش بعد از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران، استاد علی الشیخ  پیرامون نحوه تشرف به دین اسلام و مذهب تشیع و موضوعات و مسائل دین مسیحیت و اسلام به ايراد سخنراني پرداخت و ادامه جلسه به  پرسش و پاسخ با دانشجويان اختصاص یافت.