نهمین همایش ملی حکیم سبزواری با عنوان میراث فلسفی در فرهنگ و زبان فارسی همزمان با هشتم اسفند ماه روز ملی بزرگداشت آن حکیم، به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری همایش، گرامیداشت مقام فلسفی حکیم حاج ملاهادی سبزواری و نشان دادن اهمیت نقش زبان و فرهنگ فارسی در گسترش فلسفۀ اسلامی است.

دکتر سید محمد کاظم علوی با اشاره به برگزاری چهار پیش نشست این همایش افزود: این پیش نشست ها به میزبانی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، پژوهشگاه علوم انسانی، دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه فردوسی برگزار شد.

عضو هیات علمی گروه فلسفه و حکمت دانشگاه حکیم سبزواری تصریح کرد: افتتاحیه هشتمین همایش ملی حکیم سبزواری صبح سه شنبه ۸ اسفندماه در تالار همایش های بین المللی بیهقی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می شود.

دکتر علوی با بیان اینکه پس از داوری مقالات رسیده به دبیرخانه، ۴۲ چکیده مقاله و ۷ اصل مقاله مورد پذیرش قرار گرفت، ادامه داد: این چکیده‌ها و مقالات در کتاب مقالات همایش منتشر شده که روز همایش از این کتاب رونمایی خواهد شد، همچنین مقالات برگزیده در روز همایش در قالب چهار پنل علمی توسط ۱۰ سخنران ارائه خواهد شد.

دکتر علوی اظهار داشت: اختتامیه همایش عصر روز سه شنبه ۸ اسفندماه ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل آرامگاه حاج ملاهادی سبزواری همراه با عطرافشانی و ادای احترام و دیوان خوانی حکیم سبزواری برگزار می شود.

برنامه همایش ملی حکیم حاج ملاهادی سبزواری