همزمان با روز تکریم مادران و همسران شهدا، رئیس و مسئولان دانشگاه حکیم سبزواری با مادر شهید سرافراز مدافع حرم شهید مهدی موحدنیا دیدار و از ایشان تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  صبح امروز همزمان با دهمین روز ایام الله مبارک فجر و مصادف با ۱۳ جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین و روز تکریم مادران و همسران شهدا، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری به همراه جمعی از مسئولین، مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه با مادر بزرگوار شهید سرافراز مدافع حرم ، شهیدمهدی موحدنیا دیدار کردند.

در این دیدار مادر شهید موحدنیا به مرور خاطراتی از زندگانی و نحوه رشادت های این شهید والا مقام پرداختند.

دکتر علی اصغر مولوی رییس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این دیدار ضمن گرامی داشت یاد و خاطره این شهید والامقام، از مادر این شهید بزرگوار تجلیل به عمل آورد و از ایشان جهت تربیت چنین فرزند رشیدی قدردانی کرد.

شهيد مهدي موحدنيا از رزمندگان سبزواري جبهه مقاومت بود كه ۲۷ آبان ماه ۹۶ در دفاع از حرم حضرت زينب (س) به مقام والای شهادت نائل آمد.